Servicii de proiectare

proiecte constructii civile, birou de proiectare si consultanta in constructii

Nu trebuie decat sa ne contactati.

Avem un serviciu de consultatii gratuite prin intermediul acestui site! Va rugam sa ne comunicati problema dumneavoastra si arhitectii nostri va vor raspunde prin intermediul emailului, iar daca problema dumneavoastra necesita mai multe informatii va vom contacta si vom stabili o intalnire.

Doriti o solutie de arhitectura? Ne intalnim, schitam impreuna cu arhitectii nostri primele linii ale viitorului imobil si va suntem alaturi pana la ultimul "cui" pus pe cladire, astfel incat dvs. sa stati acasa si sa priviti linistiti cum vi se construieste ideea.

Doriti sa va implicati in realizarea constructiei? Nicio problema, nu e suparare, ba din contra, tot va suntem alaturi - Arhitectii si Inginerii nostri va pot ajuta prin elaborarea documentatiei pentru obtinerea Certificatului de Urbanism (C.U.), a documentatiilor pentru obtinerea avizelor si acordurilor solicitate de primarie, a documentatiei tehnice pentru Autorizatia de construire (D.T.A.C.), a proiectelor tehnice (P.Th.) si a detaliilor de executie (D.E.).

Preturile serviciilor noastre:

proiecte constructii civile, birou de proiectare si consultanta in constructii

1. Proiecte integrate:

Arhitectura + Rezistenta + Instalatii sanitare + Instalatii termice + Instalatii electrice

Documentatia Tehnica pentru Autorizatia de construire (D.T.A.C.) - 10 EURO / mp;

Proiectul Tehnic (P.Th.) si detalii pentru executie - 12 EURO / mp;

Proiectul Tehnic (P.Th.) detalii pentru executie, inclusiv liste de cantitati - 14 EURO / mp;
*Preturile includ proiectele de arhitectura, rezistenta, instalatii electrice, instalatii sanitare si instalatii termice.
*In toate variantele sunt incluse si documentatiile necesare pentru obtinerea avizelor si acordurilor. Nu sunt incluse taxele percepute de institutiile de avizare.

2. Pret pentru serviciile de proiectare, pe specialitati:

Arhitectura - de la 5 EURO / mp;

Rezistenta - de la 4 EURO / mp;

Instalatii - de la 1,5 EURO / mp - specialitatea;

3. Pret pentru alte servicii de proiectare:

Design interior - de la 8 EURO / mp;

Proiect de demolare - de la 2 EURO / mp;

Releveu - de la 2 EURO / mp;

Proiect pentru imprejmuire (gard) - de la 250 EURO / proiect;

Proiect pentru autorizare semnal luminos - de la 400 EURO / proiect;

Expertiza Tehnica - de la 2 EURO / mp;

Verificari Proiecte - de la 1 EURO / mp;

Consultanta in proiectare - 20 EURO / ora;

*Aceste preturi sunt orientative si pot fi modificate. Tarifele noastre de proiectare sunt insa intr-totul transparente si vor fi personalizate pentru fiecare lucrare in parte. Noi stim ca nici o casa nu seamana cu alta, fiecare familie are nevoile si personalitatea ei si nici un teren nu are aceleasi caracteristici ca cel al beneficiarilor nostri anteriori.

arh. Cristina-Ioana Graur - Aflati ce etape trebuie sa urmati pentru a incepe construirea unei case si care sunt responsabilitatile dvs. in fiecare etapa! - citeste articolul..
Certificatul de Urbanism (C.U.), Studiul Geotehnic, Tema de proiectare, Avizele si acordurile, Documentatia Tehnica pentru Autorizatia de Construire (D.T.A.C.), Autorizatia de Construire, Proiectul tehnic si Detaliile tehnice de executie.

ing. Cristian Voicu - Proiecte case: Ce trebuie sa stiti despre tabloul electric! - citeste articolul..

Blogul nostru - ... despre case si ”acasa“ -viziteaza..

Sitemap: Acasa Servicii proiectare Proiecte arhitectura Echipa de proiectare Consultanta Legislatia in proiectre Proiecte case Proiecte blocuri si ansambluri rezidentiale Proiecte spatii comerciale Contact Etapele autorizarii Tabloul electric Codul deontologic
Ne-am obisnuit sa ne gandim si sa vorbim mereu despre: Proiectare, arhitectura, proiect arhitectura, proiecte case si vile, constructii civile, case, constructie, design interior, structura, rezistenta, proiect design, sedii administrative, proiect urbanism, proiect instalatii, proiectare constructii civile, proiectare constructii industriale, proiectare cladiri comerciale, birou de proiectare, firma de proiectare, proiecte case vacanta, proiecte case ieftine, proiecte case tip, proiecte arhitecturale, arhitectura moderna, arhitectura traditionala, arhitectura japoneza, arhitectura europeana, case romanesti, case mediteraniene, case nordice, case englezesti, case unguresti, arhitectura comerciala, eficientizare arhitecturala, schite, plan, certificat de urbanism, autorizatia de construire, avize, acorduri, proiect tehnic, planuri, parter, etaj, masarda, solutii de arhitectura, tema de proiectare, anteproiect, releveu, proiect executie, proiect tehnic, santier, urmarire de santier, birou de arhitectura, proiect de arhitectura, proiecte tip, proiect unicat, oferta proiectare arhitectura, catalog proiecte, portofoliu proiecte, arhitecti, constructori, ingineri, proiectare arhitectura. Din aceste discutii si in baza experiente noastre profesionale am construit acest site.
Arhitectura nu e doar arta, ci e si stiinta care face posibila punerea in practica a artei, care o face eficienta atat ca functionalitate cat si ca pret de realizare. Proiectarea transforma o ideea artistica in arhitectura. Fara aceste componente, arhitectura devine lipsita de sens.